Közösségi média politika

Az Orion Diagnostica a következő közösségi oldalakon van jelen: LinkedIn, Twitter, Instagram és a YouTube.
A linkek az említett közösségi oldalakra megtalálhatók az www.oriondiagnostica.hu oldalon vagy a megfelelő webcímeken:
LinkedIn: www.linkedin.com/company/orion-diagnostica
Twitter - @OrionDiagnostic: www.twitter.com/OrionDiagnostic
Instagram - @oriondiagnostica: www.instagram.com/oriondiagnostica
YouTube: Orion Diagnostica’s YouTube account

A közösségi oldalakon az Orion Diagnostica kizárólag alapinformációkat közöl az egyes termékekről, diagnosztikákról, szabad munkapozíciókról, és csakis általános kereskedelmi információkat nyújt az olvasóknak. A közösségi oldalak tartalma angol nyelvű.

Amennyiben kérdését egy bizonyos termékünkkel kapcsolatban a közösségi oldalunkon küldte el, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következő vállalati e-mail címen is, ha választ szeretne kapni kérdésére: orion@oriondiagnostica.hu

Az Orion Diagnostica vállalat közösségi csatornáinak a kommunikációért felelős csapata bízik abban, hogy a közösségi oldalak tartalmához hozzájáruló külső személyek ragaszkodnak a jómodorhoz, valamint az illedemes megjegyzésekhez. Fenntartjuk továbbá a jogot arra, hogy bizonyos esetekben a nem odaillő megjegyzéseket töröljük a közösségi oldalról.

Felelősség kizárása

Az Orion Diagnostica nem vállalja a felelősséget a külső személyek közzösségi oldalakhoz való hozzájárulásaiért, sem pedig a további tettekért, következtetésekért vagy (közvetlen vagy közvetett) károkért, melyek a fenn említettekből kifolyólag következnek. Az Orion Diagnostica közösségi csatornái tartalmazhatnak linkeket további külső weboldalakra. Az Orion Diagnostica nem vállalja a felelősséget a külső felek oldalainak tartalmáért.


A közösségi médiára vonatkozó teljes, angol nyelvű szöveget megtalálja a következő oldalon:

www.oriondiagnostica.com/social-media-policy